Hemsidor

Vi bygger en egen hemsida till ditt företag med responsiv design. En hemsida som du kan administrera själv med eller utan utbildning från oss beroende på nuvarande kunskapsnivå alternativt så kan vi på Side by Side din personliga webmaster göra det åt dig med våra färdiga paketlösningar.

 

Sociala medier

Vill du integrera ditt företags sociala medier på din nya hemsida som är gjord av oss? Om du av olika anledningar känner att du inte riktigt har tiden att administrera och uppdatera dessa så löser vi det åt dig med våra olika paketlösningar.

 

Bild

Behöver du en bild eller hjälp med bildmontage som presenterar din verksamhet på bästa sätt till din hemsida och/eller sociala medier? Självklart hjälper vi dig!

 

Film

Behöver du en kortare film eller ett videoklipp som presenterar din verksamhet på bästa sätt till din hemsida och/eller sociala medier? Vi har modern utrustning som möter det behovet, självklart filmar vi i full-HD och levererar en färdig redigerad produkt.

 

Logotype

Har du ett nystartat företag? Eller kanske ett befintligt men känner att det finns behov av en ny, snygg och ändamålsenlig logotype? Självklart hjälper vi dig med en representativ lösning som fungerar för dig, ditt företag och bransch.

 

Besök oss på Facebook

 

 

2017 © Side by Side din personliga webmaster – All rights reserved